(tirsdag d. 24/3 - 2020)

Det er stadig usikkert om der bliver mulighed for at påbegynde vores forårskurser i Herning, Videbæk, Ikast & Sunds. Vi vender tilbage med mere info omkring påske.

Til info: FGP i Disco & Hip Hop den 25. & 26. april 2020 er aflyst.(torsdag d. 12/3 - 2020)


På baggrund af de nye restriktioner og anbefalinger fra myndighederne, har vi besluttet , at vi lukker Danseskolen fra i dag og afslutter sæsonen, godt en uges tid før planlagt.

Vi vil gerne sige jer alle tak for en dejlig sæson. Vi har nydt hver en time og glæder os til vi ses igen.

Angående forårskurserne både i Herning, Videbæk, Ikast & Sunds, har vi for nu besluttet at rykke opstart til efter påske. Vi melder ud både på hjemmesiden og facebook hvis der sker ændringer i dette.

Nye datoer, priser og informationer kan findes på hjemmesiden omkring påske - www.dansesiden.dk

Pas på jer selv og hinanden derude.

Kærligst Liv & Susanne
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Kære alle - (mandag d. 9/3 -2020)

Dette er nok en af de sværeste beslutninger vi nogensinde har taget.

Vi har valgt at aflyse afdansningsballet på baggrund af sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Dels er vi normalt mere end 1000 personer til afdansningsballerne og selvom det skulle lykkes os at reducere antallet til under 1000 personer vil det ikke være ansvarligt at gennemføre afdansningsballet, da den fysiske afstand imellem deltagerne har betydning for smitterisikoen.

Billetsalget er derfor aflyst.
De der har betalt for leje af kostumer vil få pengene refunderet. Det samme gælder selvfølgelig for dem der betalt for mad til festen efter opvisningen.

Vi danser normalt i de 2 sidste uger og håber på jeres forståelse for denne beslutning.

Kærlig hilsen Liv & Susanne